Kan jeg ikke bare bruge Facebook istedet for en hjemmeside?

Der findes idag firmaer der udelukkende benytter Facebook som markedsføring. Og de klarer sig jo fint? Hvorfor skulle jeg bruge ekstra penge på en decideret hjemmeside?

Ja – det er korrekt at der findes firmaer der kun bruger Facebook – men der er nu også fordele ved at have en hjemmeside selv. Og – det ene udelukker slet ikke det andet – faktisk kan der være et rigtigt godt sammenspil mellem en hjemmeside – og en Facebookside.

Facebook er et “socialt medie” – og som sådan er det primært velegnet til dialog. Og det er netop dette som mange firmaer – store som små udnytter – netop dialogen.
Fx Danmarks Radio, Bilka og mange Superbrugser benytter Facebook til en hurtig og direkte dialog m,ed kunderne. Men – har samtidig en hjemmeside hvor de “faste” informationer og priser kan findes.
PÅ Facebook kan man lave alle de opslag man vil – men de kommer jo til at ligge i en laaaang række – så opslag der er nogle dage eller uger gamle ofte er umulige at finde frem til.
Med en hjemmeside kan man organisere sine informationer/priser/produkter som man vil – i et enkelt og systematisk setup hvor det er leet for kunderne at navigere.

Og – har man brug for det – så kan man jo ved hjælp af links hurtigt publicere noget på Facebook fra hjemmesiden.
Så, min anbefaling vil være at bruge hjemmeside + Facebook sammen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *