Billigt, elegant og effektivt

For nogle er det vigtigt, at deres side IKKE ligner nogen andre sider. De ønsker at DERES side skal være i et helt unikt design, med helt specielle funktioner og grafik der er totalt imponerende…..

Men – er det nødvendigt hvis du skal have en god side? Nej, ikke hvis du spørger mig.

KoaDesign benytter WordPress – et meget populært og fleksibelt system til at bygge hjemmesider – benyttes efterhånden af mange millioner verden over.
WordPress er idag det mest benyttede system af denne type – og benyttes på ca hver 5. – FEMTE! hjemmeside verden over. Lige fra små enkle private sider til store websites for store koncerner.

Med WordPress får man et system der er gennemtestet . og som udvikles og opdateres – hver eneste dag.

Og – selve systemet WordPress er gratis at anskaffe og bruge. Filosofien bag WordPress er ikke profit – og der er ikke et decideret firma bag systemet. WordPress er et “opensource” produkt – dvs et system hvor selve koden ikke er hemmelig – så udviklere over hele verden kan (og ER!) være med I udviklingen – og alle har mulighed for selv at hente en version af systemet , og tilpasse det til netop deres behov.
Udover selve systemet – så er der en lang række ekstra “tilbehør” som man kan bruge sammen med systemet. Dels kan man finde masser af gratis skabeloner, som man kan bruge til at give hjemmesiderne et helt specifikt design til et bestemt formål. Og dels findes der et hav af “plugins” – dvs ekstra små programmer der kan tilføje flere funktionalitet til siden.

Hvis man fx gerne vil udsende nyhedsbreve direkte fra hjemmesiden findes der plugins der kan dette, eller hvis man har brug for at lave en “hemmelig” del af siden til fx en forening – ja så er der også plugins der kan klare dette.

Udover gratis skabeloner og plugins – så er der også mange firmaer der udvikler tilbehør til WordPress og sælger disse. Udbuddet er gigantisk, men som udgangspunkt kan man etablere en hjemmeside -. helt uden at skulle betale for disse systemer.