Hvad er DIT behov?

  • Hvad er det egentlig DU har brug for på din hjemmeside?
  • Hvad er det du gerne vil opnå?
  • Hvad er det de besøgende skal kunne se, læse og finde på din side?

Det er væsentlige spørgsmål du skal stille dig selv – for svarene på dem bestemmer hvad det er du skal have med på siden. Og den der skal lave hjemmesiden for dig vil få meget lettere ved at designe en side der tilfredsstiller dine behov.

Firmahjemmesider: Disse hjemmesider skal typisk præsentere et eller flere produkter eller serviceopgaver som dit firma gerne vil løse for kunderne. Dette stiller naturligvis krav til måden din side skal bygges op på, og  bla er det vigtigt at kunden straks på første “klik” kan gennemskue hvad det er du kan tilbyde.

Foreningshjemmesider:  Danmarks er et foreningsland – og der findes foreninger med alle mulige formål og emner. I nogle foreninger kan man have brug for at kun medlemmerne har adgang til nogle af hjemmesidens informationer, mens andre informationer skal kunne findes af alle.  Disse sider skal naturligvis også designes efter deres formål.

Private / Interesse hjemmesider: Flere og flere private enkeltpersoner har idag lyst til at dele deres interesser på nettet. Måske med fotos fra en hobby, måske med en blog hvor de offentliggør deres tanker og filosofere – og atter andre vil måske gerne dele ud af deres bedste bageopskrifter, eller grilltips. Sådanne sider kan have mange formål, men typisk skal det være let for brugeren selv at opdatere og sætte nyt indhold på siderne.

Med WordPress kan du få designet sider der tilgodeser alle disse forhold, ønsker og behov. Lige fra den mindste hjemmeside med måske bare en side der giver informationer om fx. “Frimærkeklubbens åbningstider” – eller sider der skal rumme en hel sportsklub eller være hjemmeside for en hel koncern med mange afdelinger.